Advertisement

Dette er sportsåret 2022

Nå som vi beveger oss inn i et nytt år, er det på tide å orientere oss om hva vi faktisk har i vente. 2021 var på mange måter et spennende år, der vi fikk vitne mye interessant underholdning. Til tross for at mesteparten av året ble preget av pandemi og nedlukking, fikk vi like vel glede oss over blant annet norsk verdensserier for håndballkvinnene våre, og et spennende Euro 2020, der våre danske naboer nesten kom helt til topp i fotball em for herrer. Men hva kan vi vente i 2022?

Året har jo allerede begynt så smått, og det ser ikke fult så lyst ut som vi hadde håpet. Coronapandemien herjer fortsatt, og mange opplever strenge restriksjoner i samfunnet. Likevel er vi optimistiske, og har troen på sportsåret 2022, som etter planen blir ganske så legendarisk!

Tour de Ski

Konkurransene for vintersport er allerede godt i gang, og Norge har ikke skuffet. Tour de Ski 2021/22 var den 16. utgaven av arrangementet og ble arrangert i Sveits, Tyskland og Italia fra 28. desember 2021 til 4. januar 2022. Denne 16. Utgaven ble vunnet av ingen ringere enn vår egen stjerne, Johannes Høsflot Klæbo. Hos kvinnene tok Heidi Weng en imponerende og velfortjent tredjeplass. De norske langrennsløperne er med andre ord de man skal tippe på når det kommer til vintersport.

Det kan virke som de aldri skuffer, og at de er gode å ha med i tippingen sin når det faktisk gjelder. Sports betting har blitt utrolig populært rundt om i verden, i de aller fleste sportsgrener. Det er ikke usannsynlig at norsk stjerneskudd som Klæbo og Weng er på de flestes tippelister. For å få mest mulig ut av en slik opplevelse, bør du ha god peiling på sporten som gjelder, og finne gode tilbud, for eksempel en Bet365 bonus.

Super Bowl

En sport som ikke er like relevant for oss nordmenn, men som definitivt må med på listen, Super Bowl. Dette er uten tvil USAs største og mest sette sportsbegivenhet, og millioner av mennesker sitter klistret foran tv-en når det hele skal avgjøres. Super Bowl avholdes den 13.Februar på SoFi Stadium i Inglewood. Dette markerer finalen og slutten på NFL sesongen for amerikansk fotball.

Fifa World Cup

Helt mot slutten av året vil alle fotballfans ha gleden av å se vm i fotball. Mesterskapet avholdes i Qatar, og om vinteren som er uvanlig. VM i fotball holdes ofte på sommeren, men grunnet de høye temperaturene i Qatar, har de valgt å flytte den til vinterhalvåret. Mesterskapet i år blir det 22. Som blir holdt, og vil strekke seg fra 21. November til 18. Desember. Det har vært mye kritikk fra fotballforbund og land over hele verden, som ikke ønsker å sende sitt landslag ned for å delta i mesterskapet. Dette er blant annet på grunn av dårlige arbeidsforhold i Qatar der fotballbyen blir bygget. Likevel blir Fifa World Cup gjennomført, og vi ser fremt il mange spennende fotballkamper i november og desember.

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read