Advertisement

Nye norske filmer du bør få med deg denne høsten

Det er ingen tvil om at det siste halvannet året har ført til at flere film- og serieinnspillinger ble satt på pause. Heldigvis er ventetiden endelig over, du kan nemlig glede deg til hele 14 norske filmer på kino denne høsten. Det er kanskje ikke alle filmene som vil falle i smak hos alle og enhver, men likevel håper vi at du også gleder deg til noen av disse kinogodbitene.

De uskyldige

«De uskyldige» er en film som allerede har hatt premiere noen steder i landet 3. september 2021, men som vil gå på kino en stund fremover. Dette er en psykologisk thriller om barnas uskyldige lek. Som du kanskje forstår så er det barn som står for store deler av rollene i denne filmen, og vi må si disse barna imponerer. De får frem noe som er mye sterkere og vondere enn en med bettingproblemer hos Bet35 bonus. Her snakker vi om barns «uskyldige» lek som er skjult fra foreldrenes blikk. Absolutt en film verdt å se – om du tørr.

Ingenting å le av

Dette er en film som kommer på kino 10.septmber. Komiker Odd-Magnus «Odda» Williamson har skrevet manuset og spiller selv hovedrollen i denne filmen. Hovedrollen er basert på fire forskjellige norske komikere og du kan selv ta en titt for å se om du forstår hvem rollen er basert på. Dette er en film som viser livets alvorlige sider med et morsomt manus. Williamson spiller en vellykket komiker som mister karrieren samtidig som han får en kreftdiagnose. Denne filmen får deg til å le og gråte annen hver gang.

Verdens verste menneske

Du har kanskje allerede hørt om denne filmen etter at Renate Reinsve mottok prisen for beste kvinnelige hovedrolle i Cannes for rollen hennes i denne filmen. Det er velkjente Joakim Trier som har regi og han viser oss en ung kvinne fra Oslo som sliter med det velkjente problemet «å finne seg selv». Dette er en dramakomedie som Reinsve selv beskriver som «en fin, kul og smart film om det å være menneske akkurat nå». Dersom du også kjenner deg igjen i at voksenlivet og ikke minst datinglivet kan være litt vanskelig, så kanskje du kan finne litt av deg selv i denne filmen.

Tre nøtter til Askepott

Ja, du leste riktig. Dersom du ikke har fått det med deg allerede så kommer det en norsk versjon av det velkjente juleeventyret om Askepott. Her finner du Astrid Smedplass (Astrid S) i hovedrollen som Askepott og Cengiz Al fra «Skam» som prinsen. I denne filmen får du det hele: Astrid S på hest og som briljerer med bueskyting, du får slottsball, vanvittige kjoler og ikke minst filmmagi.

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read

Comments