Advertisement

Nye datingsider på det norske markedet

Det å date på nettet er noe som bare blir mer og mer populært, og det er ikke så rart. Det er nemlig kanskje en av de mest effektive måtene å møte noen på, særlig fordi vi alle sammen har vært nødt til å være så mye mer hjemme de siste to årene. Det blir mer og mer vanlig å møtes på apper i stedet for å møtes ute, og noe av grunnen til dette er at flere bruker dem, at det finnes flere apper som er tilpasset forskjellige behov, og ikke minst at man kan møte folk man ikke ellers hadde møtt. Men hvordan finner man den riktige?

Det er mange måter å date på i dag, men en av de aller mest populære er kanskje dating-apper, og dem er det mange av. Har du for eksempel hørt om Tiamly? Her kan alle, uansett alder, lage en profil og begynne å date. Uansett om man vil date eldre, eller om man selv er i 20-årene og vil date folk på samme alder, finnes det utallige apper å velge mellom. De forskjellige appene har forskjellige styrker og likheter, og det å finne den som er den perfekte for deg er den viktigste oppgaven du har – bortsett fra å sveipe til høyre på den riktige selvsagt!

Sånn velger du riktig app

Når det er så mange apper å velge mellom hvis man ønsker å date på nett, er det viktig å velge den riktige appen eller datingsiden for deg og det du ser etter. Det finnes mange sider der man kan få en oversikt over de forskjellige appene, sånn at man enkelt kan danne seg et overblikk over hva som finnes der ute, og dermed enklere kunne velge. For med et stort utvalg, og hard konkurranse, er det helt klart de sidene med det største budsjettet som oftest slår igjennom.

Det å se på disse sidene som gir deg et fult overblikk over hva som finnes der ute er derfor en av de sikreste måtene du har for å ikke gå glipp av den siden som kanskje faktisk er den som er den riktige for akkurat deg.

Tenk over dette når du skal velge app eller datingside:

  • Ser du etter noe seriøst?
  • Ser du etter noen som bor der du bor?
  • Ser du etter noen i utlandet?
  • Ønsker du å date noen på din egen alder, eller noen som for eksempel er eldre eller yngre?
  • Ønsker du å date basert på felles interesser eller verdier som utgangspunkt?
  • Hvem ønsker du at skal ta initiativet til samtalen på appen?
  • Skal siden være gratis, eller er det ok hvis du må betale litt for å bruke den?
Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read