Advertisement

Finn det riktige lånet når du trenger det

Siden 2014 har eksperter jobbet med å samle inn de beste lånetilbudene fra trygge banker og lånetilbydere. I dag kan vi bekrefte at du nå kan finne en komplett oversikt over alle trygge lånetilbydere for nordmenn. Denne nyheten må selvfølgelig deles, og om du trenger lån på dagen  kan du velge mellom flere gode alternativer tilpasset ditt behov.

Beste tilbyder gir deg svar samme dag

Det er mye usikkerhet knyttet til forbrukslån. Den tiden er heldigvis over ved at du får servert alle tall fra tilbyderen før du signerer lånet. Med 9.9 stjerner gir den beste lånetilbyderen deg svar på samme dag, og kan gi deg et lånebeløp på opptil 600 000 kroner.

Oversikt over de beste åtte lånetilbyderne

Om du har behov for lån på dagen er det heldigvis råd å få. Oversikten som er satt sammen er tilpasset ditt behov og vil gi deg fullstendig oversikt over muligheten dine.

Mens noen av tilbyderne gir deg muligheten til å låne fra 25 000 kroner, vil andre la deg låne fra 10 000 kroner. Maksbeløpet du kan låne varierer mellom 100 000 kroner til 600 000 kroner. Renten er effektiv og tilbudene ligger på mellom 4,9 til 49,92 prosent på den effektive renten. Så her gjelder det å holde tunga rett i munnen. Hvilket lån skal du gå for, og til hvilket formål?

Nedbetalingstiden er avgjørende for mange

Det er noe du bør vurdere før du tar opp et personlig lån. For mange er det viktig at de kan tilpasse nedbetalingstiden selv. Det er fordi at de fleste av oss gjerne ikke har mulighet til å betale ned store deler av lånet av gangen.

Som du vil se av oversikten vil du oppdage at alle tilbyderne har en nedbetalingstid som begynner på 12 måneder. Hos noen av dem må lånebeløpet være tilbakebetalt innen 60 måneder (5 år). Mens andre tilbyr en nedbetalingstid på hele 240 måneder (20 år). Sett deg godt inn i hva som er riktig for deg og din økonomi før du går inn i avtalen.

Fordelene med et personlig lån

Personlige lån kan gi andre fordeler som ikke vanlige lån kan tilby. Her har vi samlet noen av fordelene ved å bruke denne typen finansiering fremfor andre alternativer.

Ett engangsbeløp

Fordi du får utbetalt hele lånet på en gang, kan det være enklere å foreta et stort kjøp, konsolidere gjeld eller på annen måte bruke lånet på en gang. I tillegg får du en fast, effektiv rente og forutsigbar månedlig betaling, noe som gjør lånet enklere å administrere.

Fleksibilitet og allsidighet

Noen lån kan kun brukes til ett bestemt formål. For eksempel er kjøp av bil den eneste måten å bruke midlene på hvis du tar opp et billån. Personlige lån kan brukes til mange formål, fra å konsolidere gjeld til å betale regninger.

Forlengede lånebetingelser

I motsetning til kortsiktige lån og andre som krever høye renter, varierer personlige lån fra 2-10 år, avhengig av lånetilbyder. Følgelig vil du få en rimelig månedsbetaling og god tid til å betale tilbake det du låner.

 

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read