Advertisement

Finn den beste støvsuger i en støvsuger test

Skal du kjøpe ny støvsuger? Det er mange gode grunner til å velge en støvsuger som bærer tittelen best i test. Først og fremt fordi du er sikker på at du kjøper en kvalitetsstøvsuger, som du ikke blir skuffet over. For at du skal kjøpe den helt rette støvsugeren, til det behovet som du har, så kan du lese med her.

Hvilken støvsuger skal jeg kjøpe?

De fleste av oss er dypt avhengige av en støvsuger som fungerer optimalt. Hvis hybelkaninene begynner å kunne stå imot støvsugerens tapre kamp, så er det derfor på tide å skifte den ut med en nyere modell. Hvilken støvsuger du skal velge, kommer an på hvilket behov du har. Før du går til innkjøp av en ny støvsuger, skal du derfor identifisere behovet.

Du skal selvfølgelig se på hva slags gulv du har. Er det et hardt gulv, eller har du gulvtepper i flere av rommene? Bor du i en ett plans leilighet, eller har du flere etasjer? Hvis du har husdyr, så kan det være du skal ta dette med i overveielsene. Det samme, hvis noen i familien plages med støvallergi.

I dag finnes det også utrolig mange forskjellige støvsuger modeller, det kan være du skal prøve deg på en trådløs støvsuger? Eller hva med en robotstøvsuger, som gjør arbeidet for deg? Hvis du kan klare deg med en billig håndstøvsuger, så er dette også en løsning. Det er selvfølgelig også mange som fortsatt sverger til den gode gamle pose støvsugeren.

Uansett hvilken støvsuger du er på jakt etter, så er det en god ide at du nærleser en støvsuger test, sånn at du er sikker på at du får en rengjøringsassistent som oppfyller alle kravene dine.

Støvsuger test- hvordan foregår det?

Selv om du allerede har bestemt deg for at din neste støvsuger skal være en trådløs støvsuger, så kan det godt betale seg, at du kikker på en støvsuger test. På denne måten er du sikker på at du investerer i en støvsuger, som kan holde hjemmet ditt rent i mange år fremover. I en støvsuger test, så blir støvsugeren testet i flere kategorier.

  • Støvsuging på hardt gulv og gulvteppe
  • Hvor mye støv støvsugeren slipper ut i luften
  • Hvor mye energi støvsugeren bruker
  • Lydnivå

I noen tester, ser man også på holdbarhet, brukervennlighet og funksjonalitet. Når du skal velge en ny støvsuger, så kan det også være en ide at du ser på aksjonsradius, altså hvor langt støvsugeren kan komme, uten at du hele tiden skal skifte stikk kontakt. Hvis du velger en trådløs støvsuger, så er dette selvfølgelig ikke en aktuell problemstilling.

Du kan også se på hvilket ekstrautstyr som medfølger støvsugeren, det kan være du har et behov for å bruke støvsugeren til både sofa, tepper og puter.

Hvilken støvsugermodell skal jeg velge?

Som sagt, så skal du tenke på det behovet som du har, før du investerer i en ny støvsuger. Du kan gå for den tradisjonelle pose støvsugeren, eller du kan velge en poseløs variant. Mange synes den trådløse støvsugeren er en gave til ethvert hjem, mens andre sverger til robotvarianten.

Mange har også et støvsugermerke som de holder seg til. I Norge er det mest populære støvsugermerket Electrolux, men også merker som Bosch, Miele og Dyson gjør det godt. Flere støvsugerprodusenter er innovative utviklere av nye støvsugermodeller, mange med fokus på energisparanende og allergivennlig modeller.

Hvis du velger en trådløs støvsuger, som gjør det godt i støvsuger test, så har du store sjanser for å få en trofast støvsuger med like stor sugeevne som en alminnelig pose støvsuger. Faktisk så er støvsuger tester til å stole på, og de fleste test er grundig gjennomført. Ofte kan du finne støvesugertester med fokus på det behov som du har. Hvis du bor i et hjem med hund, så kan du finne den støvsuger som er best i test, med det bestemte fokus.

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read

Comments