Advertisement

Disse norske seriene må du få med deg

Det finnes mye gull blant både gamle og nye norske serier. Vi skal derfor gi deg en liten oversikt over hvilke serier du burde ta en titt på dersom du ikke allerede har sett dem. Mange norske serier fikk en rask brems da pandemien satte sine spor i det norske land og det er derfor viktig å støtte opp under norsk produksjon. Så ta en titt da vel, kanskje finner du en ny favorittserie.

EXIT

Denne serien har nok de fleste sett, men det er likevel verdt å nevne for dere som ikke har sett den. Du kan nå finne to sesonger av denne fantastiske og forferdelige serien på NRK Nett TV. Denne serien viser deg fire finansmenn som har større problemer enn betting hos Leovegas for å si det mildt. Serien viser deg den mørke baksiden av for mye penger, for mye alkohol og generelt finansmiljøet i Norge. Disse fire karakterene er basert på ekte historier fortalt av norske finansmenn.

Hjerteslag

Hjerteslag er en rørende serie om det å bli gravid i ung alder. Dette er en vakker, morsom og fin serie som viser hvordan to mennesker kan finne hverandre i en vanskelig situasjon, gli fra hverandre og ikke minst finne hverandre igjen. Her får du morsomme kostymer, latter, en tåre eller to, vakker dialog og fantastisk skuespill. Episodene kan du finne på TV2 Play og sesong 5 er rett rundt hjørnet for deg som venter på en ny sesong.

Frikjent

Her får du nordisk krim på sitt beste. Med sølvreven Nicolai Cleve Broch i hovedrollen og med en bror som spilles av Tobias Santelmann så blir det jo garantert bra. I denne serien på to sesonger møter du en mann som returnerer til hjembyen sin etter 20 år. Han har blitt frikjent for et drap som bygda fremdeles mener at han har gjennomfør. Er du egentlig frikjent dersom ingen tror deg? Hvem er det som egentlig drepte ungdomskjæresten? Serien er løst basert på Birgitte Tengs saken og hennes fetter, men husk at dette er en dramatisering og ikke en dokumentar.

Delete Me

Delete Me er en relativt ny serie du kan finne på Viaplay med Thea Sofie Lock Næss i hovedrollen. Denne serien tar for seg hvor seriøst og hvor skadelig ufrivillig deling av nakenbilder kan være. Serien er noe annerledes enn de normale seriene du har sett, for denne serien viser deg nemlig første episode sist. Det høres kanskje ut som om det er vanskelig å følge med på, men det er det altså ikke. Du får først vite utfallet og deretter får du vite hvorfor det har skjedd. Serien er sterk, trist, morsom og fin – alt på en gang.

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read

New Government in Norway: Less Inequality, More Focus on Environment, Welfare...

Labor party leader Jonas Gahr Støre and Center Party (Sp) leader Trygve Slagsvold Vedum presented the new government platform on Wednesday at 14.00. - Now it's the...