Advertisement

Dette bør du bruke kredittkortet ditt til

Det er delte meninger når det kommer til om man burde ha, og ikke minst bruke, et kredittkort. Det kan være vanskelig å ta stilling til dette for sin egen del når man hører så mange forskjellige ting fra forskjellige kilder, men det er noen ganske gjennomsnittlige råd som er dekkende for nesten alle, og disse skal du få her. Det er nemlig mange som er redde for å bruke kredittkort, men akkurat som med lån kan kredittkort faktisk være et veldig nyttig verktøy som kan gi deg flere muligheter i hverdagen og bedre forsikring mens du er på ferie, men det er viktig at man vet hvordan man skal bruke det.

Det å ha et kredittkort er noe de aller fleste nok har tatt stilling til på et eller annet tidspunkt. Det er faktisk noe som er en naturlig del av mange bankavtaler, uansett om man ber om det eller ikke. Man kan styre hvilket beløp kortet skal være til en viss grad og man kan derfor velge et lavt beløp hvis man er mer komfortabel med det på den måten. Men det å ha et kredittkort er noe mange forbinder med en god ting, og noe som andre er litt skeptiske til. Her skal vi se på både fordelene og ulempene ved å bruke et kredittkort, slik at du kan få litt inspirasjon til hva du burde og kanskje ikke burde bruke kredittkortet ditt til.

Bruk kredittkortet ditt til dette

Det er mange forskjellige grunner til at det å ha et kredittkort kan være et fint verktøy hvis du bruker det riktig, og faktisk er det mange banker som anbefaler at man faktisk bruker et kredittkort og ikke det vanlige bankkortet sitt når man er på ferie – rett og slett fordi man er bedre forsikret hvis man for eksempel er utsatt for svindel eller andre ting.

Dette er nemlig mulig å gjøre helt gratis, fordi man bare betaler tilbake pengene man har brukt før det har gått 30 dager, noe som hos de fleste banker er helt rentefritt, og derfor en fin mulighet å benytte seg av. Dette kan man også gjøre hvis man har en stor utgift før man får lønn, men vet at man kan betale det tilbake innen en måned. Kort fortalt er det slik at kredittkort er billige å bruke på kort sikt.

Bruk ikke kredittkortet ditt til dette

I bunn og grunn er det bare slik at du ikke burde bruke et kredittkort med mindre du vet at du kan betale tilbake det du har brukt rimelig raskt. Dette trenger ikke være i løpet av en måned, men bare du vet at det er en rimelig kort tidshorisont er det ikke så dyrt å bruke kredittkortet.

 

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read