Advertisement

Derfor velger mange kryptovaluta

Det å investere er noe vi ser mer og mer av, og dette er en spennende utvikling. Ved utgangen av året 2020 hadde rekordmange aksjer i Norge, og ikke minst ble det også satt rekord i forhold til hvor mange kvinnelige investorer som var blant dem. Det å investere er nemlig noe som kan være en veldig fin del av en økonomisk strategi for fremtiden, men hvorfor er det egentlig så mange som velger kryptovaluta når dette er en svært volatil aksje, sammenlignet med de mange andre, mindre volatile mulighetene på markedet? Les videre for å finne ut av det.

Det er mange som begynner å investere for aller første gang for tiden, og det er mange av dem som har tenkt kjøp bitcoin, som bare har hoppet på bølgen fordi det er veldig trendy for tiden, men det er også mange som har begynt å investere i det, fordi de faktisk tror på det som ligger bak selve utviklingen av kryptovaluta – nemlig det å innføre en desentralisert valuta. I samfunnet i dag, er ikke det noe som eksisterer, hvis man ikke teller med kryptovaluta, og mange tror på fremtiden her.

Desentralisert valuta i fremtiden

Kryptovaluta er en svært volatil investering, noe som betyr at det er stor risiko forbundet med den. Prisen beveger seg ofte veldig fort, og gjør stor utsving både oppover og nedover. Dette året er et nydelig eksempel på dette, og de som har hatt troen hele tiden, solgte ikke da det store fallet på våren kom, fordi man har hatt en følelse av at dette bare var midlertidig. Og dette er noe man må være ok med når man investerer i kryptovaluta.

Mye av grunnen til at mange tror at prisen på kryptovaluta kommer til å øke så mye fremover, er at man tror på desentralisert valuta, og mer anonymitet når det kommer til de transaksjonene vi som individer gjør hver dag. Akkurat nå kontrolleres alt av statsbanken, og de som har troen på at kryptovaluta kommer til å eksplodere, har nettopp troen på at dette kommer til å skje, fordi de tror på at vi kommer til å se en bevegelse i retning av kryptovaluta, og desentralisert valuta som en del av alles hverdag.

Det er ingen riktig eller feil måte å investere på, og det å finne ut av hvilken type investor man er, er en viktig del av å bygge portfolioen sin. Man gjør generelt sett mye bedre investeringer når man lar seg guide av hvem man er som investor, og ikke bare markedet og trender, fordi man hele tiden handler i tråd med den man er, og de behovene man har. Kanskje krypto er riktig for deg?

Comments
- Advertisment -
Advertisement

Must Read